O nama | s.o.d.d. ČAĐO
O nama

Wehler Vis 2000 pro

Snimanje je moguće vršiti na velikim visinama kao i dubinama. Snimak ovom kamerom je visokokvalitetan što može potvrditi i dobiveni video materijal nakon obavljenog stručnog pregleda dimnjaka.

Djelovanjem dugi niz godina u obavljanju dimnjačarske djelatnosti stekli smo i višegodišnje radno iskustvo, pribavili smo najmoderniju opremu, stručno se usavršili kako bi smo djelovali u svojim poslovima što kvalitetnije i brže.

Poslovna politika naše djelatnosti se temelji na stalnom razvoju i napredku u svim segmentima pružanja usluge, a to nastojimo postići usvajanjem novih znanjai metoda rada te konstantnim ulaganjem u kadrove i sredstva rada.

Glavni cilj naše djelatnosti je siguran i zadovoljan korisnik.

Gledajući samo nekoliko zadnjih godina možemo sagledati činjenice da se u velikoj mjeri povećao broj stradalih koji su podleglizbog neispravnih dimovodnih cijevi, dimnjaka, plinovoda kao i lažnih i ne opravdanih atesta zad dimnjake.

Mi Vam garantujemo, sigurnost, brzinu i kvalitet uz cijene prilagodjene nasim prostorima.

Iskustvo, znanje kao i tehničaka opremljenost su adribuda čime se mogu djelatnici s.o.d.d. Čađo pohvaliti.

 

Ko je aktivan

Trenutno aktivnih Gostiju: 13 

Posjete sajtu


Warning: Creating default object from empty value in /home2/amir/public_html/dimnjacar.com/modules/mod_stats/helper.php on line 106
Posjete sadržajima : 68370